Behandling af personoplysninger

Senest opdateret 3. nov. 2026

UDKAST – skal gennemgås juridisk før lancering. Retsgrundlag: kontrakt (for at levere tjenesten) og samtykke (synlig profil for virksomheder). Opbevaring: oplysninger slettes, når du sletter din konto. Lukkede ansøgninger opbevares, så længe kontoen findes. Databrud: vurderes straks; anmeldes til Datatilsynet inden for 72 timer, hvis der er risiko for brugernes rettigheder.